Стали відомі імена загиблих на Рівненському полігоні

Стали відомі імена загиблих на Рівненському полігоні

Укрінформ
У Закарпатському обласному військовому комісаріаті офіційно повідомили імена трьох загиблих під час трагедії на полігоні закарпатців.

Про це повідомляє військовий комісаріат на своїй сторінці у Facebook.

"На жаль, 06.07.2018 близько 05:45 під час виконання учбово-бойових завдань на загальновійськовому полігоні в Рівненській області з життя пішло троє патріотів та захисників рідної землі: капітан Тихоновський Валерій Тимофійович, командир мінометної батареї військової частини А1778, 1978 р.н., солдат Власов Дмитро Олегович, старший навідник міномету 1 мінометного взводу мінометної батареї військової частини А1778, 1996 р.н., солдат Пишкар Юрій Юрійович, майстер – номер обслуги 1 мінометного взводу мінометної батареї військової частини А1778, 1975 р.н." - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Троє тяжкопоранених під час вибуху міномета доправлені до львівського шпиталю

Як повідомляв Укрінформ, у п'ятницю, 6 липня, на Рівненському загальновійськовому полігоні внаслідок розриву міномета загинуло троє військовослужбовців. Ще дев'ятеро поранені. Навчання наразі призупинені.

За фактом вибуху на Рівненському полігоні відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 414 Кримінального кодексу України (порушення правил поводження з боєприпасами, що спричинило загибель і тілесні ушкодження кількох осіб).

У Закарпатській області у суботу оголошено день жалоби у зв'язку із загибеллю бійців 15-го окремого гірсько-піхотного батальйону з Ужгорода під час військових навчань на Рівненщині.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-