Поліція розповіла деталі замаху на бізнесмена у Харкові

Поліція розповіла деталі замаху на бізнесмена у Харкові

Укрінформ
Дроти і гранату Ф-1 знайшли експерти поблизу місця вибуху 5 липня автомобіля Аudi на вулиці Гризодубової, в якому знаходилося троє осіб, включаючи відомого бізнесмена.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіли у відділі комунікацій ГУ Нацполіції в Харківській області.

"У лісосмузі поблизу місця вибуху автомобіля знайдено дроти і гранату Ф-1". Воронка на місці вибуху вказує на підрив пристрою невстановленого типу", - зазначили у відділі.

Речдоки, додали у відділі, відправлені на експертизу.

"За уточненими даними, автомобіль належить директорові фармацевтичної компанії "Здоров'я". У машині на момент вибуху, крім директора, знаходилися його охоронець і водій. Усі троє отримали легкі ушкодження, включаючи садна", - пояснили у відділі.

Розслідування, як стало відомо, триває: "Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.15 ст.115 Кримінального кодексу України (замах на вбивство) з санкцією до 15-ти років позбавлення волі.

Читайте також: Вибух авто у Харкові поліція розслідуватиме як "замах на вбивство"

5 липня о 18:20 в приватному секторі Київського району Харкова під час руху вибухнув автомобіль Audi. Вибух пошкодив задню частину автомобіля. Ніхто не постраждав. На місці працюють експерти і слідчо-оперативна група.

Що стосується бізнесмена, то це гендиректор ТОВ "Фармацевтична компанія "Здоров'я" Олександр Доровський. Він очолює компанію з 2002 року. У 2014 році як самовисуванець балотувався в народні депутати по округу № 169.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-