На Херсонщині затонула яхта: екіпаж та пасажири не постраждали

На Херсонщині затонула яхта: екіпаж та пасажири не постраждали

Укрінформ
На Херсонщині у Голопристанському районі на річці Конка (притока Дніпра) у четвер увечері отримала пошкодження кіля та днища яхта "Катерина", на якій перебували семеро членів екіпажу та пасажирів.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіли у п'ятницю в Департаменті з питань цивільного захисту та оборонної роботи облдержадміністрації.

"5 липня о 18.50 надійшло повідомлення, що у Голопристанському районі під час прогулянки по річці Конка, біля буя №27, отримала пошкодження кіля та днища яхта "Катерина", що призвело до її затоплення. На борту судна перебувало семеро осіб - члени екіпажу та пасажири. Для їх рятування на місце події було направлено катер Херсонського морського торговельного порту "Отважний" та рятувальний човен Херсонської обласної комунальної аварійно-рятувальної служби. О 22.25 шестеро осіб із яхти були доправлені в Херсон на причал на проспекті Ушакова. Постраждалих немає", - розповіли в департаменті.

Наразі на березі Конки поблизу затопленої яхти залишається капітан судна, який охороняє яхту та чекає на вказівки від власника судна щодо подальших дій з його підйому та транспортування на ремонт.

Читайте також: У центрі Парижа затонула житлова баржа

Як зазначили в департаменті, коли на яхті побачили, що вона набирає воду, капітан спрямував судно ближче до берега, на мілину.

Судно приписане до порту Миколаїв.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-