На пляжах Одеси почали зносити незаконні ресторани та бунгало

На пляжах Одеси почали зносити незаконні ресторани та бунгало

Фото, відео
Укрінформ
Співробітники департаменту муніципальної безпеки та комунальники Одеси почали демонтаж незаконних споруд, що захаращують морські пляжі.

Уже знесено об'єкти громадського харчування, самовільно зведені бунгало і настили під шезлонги на пляжі "Чайка" на 10-й станції Великого Фонтану, повідомляє у Facebook представник прес-служби Одеської мерії Микола Покровський.

"Сьогодні вранці співробітники департаменту муніципальної безпеки розпочали демонтаж пляжних комплексів на 10-й Фонтану", - зазначив Покровський.

Зі свого боку, директор департаменту муніципальної безпеки мерії Віктор Кузнецов уточнив, що "працівники пляжу винесли з незаконних споруд алкогольні напої, кальяни, посуд і холодильну техніку, після чого самобуди демонтував бульдозер. Зокрема, знесено кілька бунгало, будку-касу для оплати послуг і настили під шезлонги".

Читайте також: Які курорти обирають українці цього літа

Підприємців-орендаторів цього та інших пляжів, що самовільно зводять об'єкти громадського харчування та інші споруди, неодноразово попереджали про неприпустимість самобудів, зауважив Кузнецов.

Як повідомлялося, 27 червня міськвиконком Одеси ухвалив рішення про знесення самобудів на деяких пляжах міста.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-