Укрзалізниця у червні випустить на маршрути три модернізовані електрички

Укрзалізниця у червні випустить на маршрути три модернізовані електрички

Укрінформ
Укрзалізниця у червні випустила два електропоїзди після капітального ремонту, які обслуговуватимуть пасажирів регіональних філій «Південна залізниця» та «Південно-Західна залізниця».

До кінця місяця ще одна модернізована електричка буде відправлена для обслуговування пасажирів регіональної філії «Львівська залізниця». Про це повідомляє прес-служба транспортного підприємства.

«У цьому місяці модернізували вже три приміські електрички. Скоро вони курсуватимуть Харківщиною та Київщиною, а також на маршруті «Львів - Сянки», - написав у Facebook в. о. голови правління ПАТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов.

Як зазначив керівник компанії, базова вартість такого капітально-відновлювального ремонту одного поїзда - від 35 до 38 млн грн. Ремонтувалися електропоїзди на власних потужностях - на Київському електровагоноремонтому заводі. 

Читайте також: Укрзалізниця цьогоріч освоїла майже вдвічі більше капітальних інвестицій

Зазначається, що крім виконання капітального ремонту, на зазначених поїздах виконаний комплекс модернізацій, спрямований на покращення умов перевезень пасажирів та підвищення надійності електропоїздів в експлуатації. Завдяки капітального ремонту електропоїздів подовжено термін їх служби. 

Один з електропоїздів, що буде використовуватися для регіональних перевезень пасажирів по території Південно-Західної залізниці, додатково обладнано новою системою сповіщення пасажирів з інформаційними табло, електронними вказівниками маршруту та нумерації вагонів. Для покращення умов праці поїзної бригади в головних вагонах електропоїзда розташовані купе провідника.

«Приміське сполучення залишається проблемним питанням. Маємо на сьогодні більше 90% зносу парку та збитків лише за минулий рік від цих перевезень на 4,5 млрд грн. Однак власними силами, крок за кроком, надолужуємо те, що майже не робилося багато років, - оновлюємо приміський рухомий склад. У 2018-му році плануємо оновити 22 електрички», - повідомив Євген Кравцов.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-