На Херсонщині суд арештував водія, який збив на смерть жінку з немовлям

На Херсонщині суд арештував водія, який збив на смерть жінку з немовлям

Укрінформ
На Херсонщині суд узяв під варту водія, який 24 червня в селі Каїри Горностаївського району збив на смерть жінку з немовлям.

Про це повідомила прес-служба Херсонського міського суду. 

"26 червня 2018 року у Херсонському міському суді Херсонської області слідчим суддею Мусулевським Я.А. було розглянуто клопотання старшого слідчого відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУНП в Херсонськіяй області про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою особи, яка підозрюється у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель двох осіб. З клопотання слідчого вбачається, що 24 червня 2018 року підозрюваний, керуючи автомобілем "ВАЗ–21099" у стані алкогольного сп'яніння у с. Каїри Горностаївського району Херсонської області проявив неуважність та безпечність до дорожньої обстановки, яка склалася, своєчасно не знизив швидкість руху з метою формування безпечної дистанції, внаслідок чого допустив наїзд на пішохода, яка котила дитячу коляску, де знаходилася тримісячна дитина. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди дитина загинула на місці, а жінка від отриманих тілесних ушкоджень померла в Каховській ЦРЛ", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У ДТП на Херсонщині троє людей загинули, один потерпілий у реанімації

Ухвалою Херсонського міського суду суду клопотання було задоволено та застосовано щодо підозрюваного запобіжний захід у вигляді "тримання під вартою" терміном на 60 діб.

Як повідомляв Укрінформ, 24 червня у селі Каїри Горностаївського району легковий автомобіль наїхав на пішоходів, внаслідок чого загинула тримісячна дитина. Її мати  отримала травми й у тяжкому стані була доставлена до реанімаційного відділення Каховської центральної районної лікарні, де згодом померла. Ще одного постраждалого госпіталізовано у стані середньої важкості до Горностаївської ЦРЛ.

За інформацією поліції, водій з місця пригоди втік, але через 15 хвилин після скоєння ДТП самостійно прибув до Горностаївського відділка поліції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-