В Україні на неділю обіцяють від +2° до +28°

В Україні на неділю обіцяють від +2° до +28°

Укрінформ
У неділю, 24 червня, на заході України вдень очікується до 14-18 градусів тепла, на сході - до 25-28 градусів.

Про це повідомила у Facebook Наталка Діденко. 

"Круті контрасти сьогодні (в суботу - ред.) в Україні. Температурні. Прямо зараз: від західних +10 градусів, а карпатських +3+7 градусів, до східних +32+33 градусів", - зазначила вона

За словами синоптика, у неділю повітря на заході не встигне ще як слід прогрітися, вночі +5+10, у горах +2+5 градусів, на високогір'ї місцями близько нуля, вдень +14+18 градусів. Найближчої ночі опади у західних областях припиняться, але вдень знову замрячить.

На півночі вдень у неділю з'явиться сонце, потепліє до +20+22 градусів, проте надвечір також очікується невеликий дощ.

У центральній частині України вночі очікується дощ на Полтавщині, в Дніпрі та його районах також ітиме дощ, вдень з центральних областей лише Вінниччина побуде у дощових хмарах. А так неділя - сонячна. Температура у центрі - від вінницьких +20 градусів до дніпровських +25+27 градусів.

На сході нарешті спека спаде: завтра вдень там +25+28 градусів. "Тобто, без тридцяток. І головне, найближчої ночі та завтра вранці сходом пройдуть дощі. Вдень у неділю опади лише на Луганщині", - зазначила Діденко.

За її словами, на півдні завтра - "пречудова погода". Дощі затримаються лише вночі на Запоріжжі та в Криму. Вдень скрізь у південній частині буде сонячно та +24+27 градусів.

Читайте також: Урагани в Молдові позривали навіть номери з авто

У Києві завтра без істотних опадів, температура близько 20 градусів тепла. Дощик може підійти або в другій половині дня, або надвечір. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-