Луганщину 19 - 23 червня будуть знайомити з новинками українського кіно

Луганщину 19 - 23 червня будуть знайомити з новинками українського кіно

Укрінформ
В містах Попасна та Золоте на Луганщині 19 - 23 червня відбудеться акція "Твоє кіно". Мета заходу - ознайомити жителів цих міст з останніми новинками українського кінематографа.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства культури.

"Програма акції "Твоє кіно" розрахована на дорослу та дитячу аудиторії і складається з ігрових та анімаційних фільмів. Діти побачать найкращу українську казку-фентезі "Сторожова застава", фільм-мюзикл "Трубач" та повнометражний мультфільм "Микита Кожум'яка". До уваги дорослих - три пригодницькі комедії: "DZIDZIO Контрабас", "Припутні", "Ізі"; гостросюжетний історичний бойовик "Червоний"; дві кінодрами - воєнна "Кіборги" та соціальна "Гніздо горлиці".

Читайте також: Держкіно показало трейлер мультфільму "Віктор_Робот"

Фільми представлятимуть актор Олег Шульга, що зіграв одну з головних ролей в картині "Червоний", та кінокритик Олександр Гусєв. Перед першим показом відбудеться демонстрація короткометражних фільмів, у зйомках яких брали участь школярі Попасної - вихованці проекту з творчої освіти для дітей "Жовтий автобус": "Спіраль часу" та "Зустріч крізь час". Фільми представлятимуть юні кінематографісти Попасної.

Кіноакція в Попасній та Золотому - п`ятий етап проекту "Українське кіно на Донбасі", ініційованого журналістом та волонтером Оленою Чередниченко. Проект, як і захід "Твоє кіно", відбувається за підтримки Держкіно. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-