Заступника головного прикордонника Чернівців упіймали на хабарі

Заступника головного прикордонника Чернівців упіймали на хабарі

Фото
Укрінформ
Заступника Чернівецького прикордонного загону затримали під час отримання хабара.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляють в управлінні захисту економіки в Чернівецькій області.

«Співробітники Управління захисту економіки в Чернівецькій області спільно з військовою прокуратурою викрили на хабарі 45-річного заступника командира прикордонного загону області», – йдеться у повідомленні.

Полковник організував злочинну схему особистого збагачення під час проведення процедури публічних закупівель спорядження для прикордонного загону. За укладання договорів на поставку амуніції прикордонник зажадав неправомірну винагороду у сумі 20 тисяч гривень.

14 червня під час отримання неправомірної вигоди, в ході проведення поліцейської спецоперації, хабарника було затримано.

Читайте також: У Черкасах на хабарі спіймали прокурора

Наразі підозрюваний знаходиться в слідчому ізоляторі.

Триває досудове розслідування кримінального провадження, розпочатого за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (прийняття, пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 5-ти до 10-ти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3-х років, з конфіскацією майна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-