Вибух у Сумах: чоловік кинув гранату, бо його не пустили до клубу

Вибух у Сумах: чоловік кинув гранату, бо його не пустили до клубу

Фото
Укрінформ
Чоловік, затриманий після вибуху перед входом у нічний клуб в Сумах, через який постраждало 7 людей, кинув гранату після того, як йому не дозволили зайти до приміщення клубу.

Про це кореспондентові Укрінформу стало відомо з джерел у правоохоронних органах.

"Інцидент виник після того, як чоловіку не дали дозволу зайти до приміщення клубу. Після цього він одяг на себе балаклаву і кинув гранату. За непідтвердженою поки що інформацією один із потерпілих загинув", - зазначило джерело.

Заклад, про який йдеться, має назву „Luna". Він розташований у спальному районі Сум. І вже неодноразово фігурував у кримінальних зведеннях. Зокрема, не так давно його охоронці побили хлопця, перед цим також там фіксували різного роду правопорушення.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні близько 6 ранку на лінію 102 надійшло повідомлення про вибух в одному з нічних клубів обласного центру. З'ясувалось, що невідомий підірвав, за попередніми даними, гранату на другому поверсі закладу - на майданчику перед входом, де в цей час перебували люди.

Поліція повідомила про 7 постраждалих осіб, вони доставлені до лікарні.

Читайте також: У Львові загорілися будівлі спорткомплексу Міноборони

Чоловіка, якого підозрюють у вчиненні злочину, затримали. Він дає пояснення слідчим. Хід розслідування перебуває на особистому контролі керівника ГУНП області.

Слідчим відділом Сумського відділу поліції внесені відомості до єдиного реєстру досудових розслідувань, щодо замаху на вбивство, опір працівнику поліції, незаконне зберігання та використання зброї та боєприпасів та хуліганські дії, вчинені із застосуванням предмета для завдання тілесних ушкоджень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-