У вінницькій «Ниві» прокоментували інцидент із фанатами в футболках зі свастикою

У вінницькій «Ниві» прокоментували інцидент із фанатами в футболках зі свастикою

Укрінформ
У вінницькому ФК «Нива» інцидент з присутністю вболівальників у футболках зі свастикою на недільному матчі з командою «Агробізнес» вважають провокацією.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомив прес-аташе ФК «Нива» Михайло Шафір.

«Були чутки, що хтось із ультрас був одягнений у футболки зі свастикою, а взагалі-то ніхто такого не бачив. Після матчу гравці команди віталися з уболівальниками, в тому числі – з ультрас. Ми від клубу підходили, журналісти, і ніхто такого не бачив. Це якась провокація, улаштована навмисне, щоб очорнити ФК «Нива», - сказав Шафір.

За його словами, на офіційному сайті клубу розміщені фото та відео святкування переможців, де фігурують і футболісти, і ультрас. На ньому нікого в одязі із нацистською символікою немає.

Вінницька «Нива» - команда другої ліги, у неділю зустрічалася в поєдинку з командою «Агробізнес» і виграла матч з рахунком 2:0. Увечері того ж дня, а також у понеділок зранку у ЗМІ з’явилися повідомлення про те, що частина уболівальників, зокрема, ультрас, під час матчу одягли футболки червоного кольору зі свастикою у центрі.

Читайте також: Поліція відкрила справу через нацистську символіку в нічному клубі Києва

ФК «Нива» раніше потрапив до переліку фігурантів скандалу, пов’язаного з договірними матчами. Керівництво клубу усі звинувачення спростовує, мовляв, команда грає у другій лізі, де немає грошових ставок у букмекерських конторах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-