У Рівному вночі підпалили авто волонтера

У Рівному вночі підпалили авто волонтера

Фото
Укрінформ
У Рівному у понеділок вночі горіли два автомобілі, за попередньою інформацією причиною загоряння транспортних засобів є підпал.

Про це повідомляє відділ комунікації обласної поліції.

«На місці події працювали слідчо-оперативна група та рятувальники. Унаслідок пожежі було пошкоджено два автомобілі: «Volkswagen Polo», зареєстрований на лізингову компанію, та «Land Rover Freelander», який належить 54-річному рівнянину», - йдеться у повідомленні.

За попередньою інформацією причиною загоряння транспортних засобів є підпал, однак остаточну причину встановить експертиза.

За цим фактом відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України (умисне пошкодження майна). Правоохоронці встановлюють особу зловмисника.

Водночас волонтер, активний учасник Революції Гідності Роман Коваль повідомив на своїй сторінці у Facebook, що спалили його автомобіль.

Читайте також: На Полтавщині поїзд насмерть збив хлопця та дівчину на скутері

«Сьогодні вночі спалили мій автомобіль. Це помста за громадську, політичну і військову діяльність. Думаєте, що залякали? Помиляєтеся! Боротьба продовжується!», - написав  Коваль.

Активіст додав, що цей автомобіль побував з ним у найгарячіших точках фронту від станиці Луганської до Широкиного, де зазнав обстрілів, а знищили авто у Рівному.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-