Лісову пожежу на Херсонщині гасять рятувальники із шести областей

Лісову пожежу на Херсонщині гасять рятувальники із шести областей

Фото
Укрінформ
Лісову пожежу в Олешківському районі Херсонщині, яка поширилася на 580 гектарів лісу, вже гасять рятувальники із шести областей України.

Про це повідомила у середу прес-служба Головного управління ДСНС України у Херсонській області.

"Триває ліквідація пожежі на території Олешківського лісомисливського господарства. Організовано розстановку сил та засобів на чотирьох оперативних дільницях для гасіння пожежі та створення мінералізованих смуг з метою недопущення розповсюдження вогню. Додатково залучені підрозділи Миколаївської, Запорізької, Дніпропетровської, Кіровоградської та Донецької областей", - йдеться у повідомленні.

За інформацією ГУ ДСНС Херсонщини, загалом до ліквідації цієї пожежі залучено 325 чоловік та 94 одиниці техніки.

Координацію заходів щодо гасіння пожежі здійснює оперативна група Головного управління ДСНС у Херсонській області.

Читайте також: Лісова пожежа на Херсонщині вже охопила 580 гектарів

Як повідомляв Укрінформ, минулої неділі, 27 травня, на Херсонщині на території Раденського лісництва Олешківського лісомисливського господарства виникла лісова пожежа площею 20 га. Станом на 28 травня площа пожежі становила вже 100 га.

Водночас вранці 30 травня в ДСНС України запевнили, що станом на 07.00 на пожежі лісового масиву поблизу с. Раденськ спостерігаються окремі осередки горіння лісової підстилки, а верхової пожежі взагалі не спостерігається.

Однак в Управлінні ДСНС в Херсонській області заявили, що станом на 30 травня пожежа в Олешківському лісомисливському господарстві охопила вже 580 гектарів лісу, з них на 265 гектарах верхова пожежа.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-