Страйк маршруток у Чернівцях: акція закінчилася, а ціна залишилась старою

Страйк маршруток у Чернівцях: акція закінчилася, а ціна залишилась старою

Укрінформ
Усі маршрутні автобуси у Чернівцях після 4-денного припинення руху сьогодні почали курсувати містом зі старою ціною на проїзд у 4 гривні.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили перевізники.

«Ми вчора були у Фищука (голова ОДА Олександр Фищук – ред.), – каже голова Асоціації перевізників міста Чернівці Микола Альбота. До якої думки ми прийшли разом із головою ОДА? Потрібно скласти дорожню карту разом із міським головою Каспруком (Олексій Каспрук - ред). Тобто, ми йдемо на умови мера і виїжджаємо на маршрути, а він зі свого боку зобов'язується терміново зібрати виконавчий комітет, на якому розглянуть підвищення тарифу. Тому зранку усі машини вийшли на маршрути. А після обіду маємо ще узгодити час і зустрітись разом із губернатором та Каспруком», – розповів перевізник.

Читайте також: У Чернівцях через страйк маршруток відкликали з вихідних водіїв тролейбусів

Як повідомляв Укрінформ, у Чернівцях з вівторка перестали курсувати маршрутки. Перевізники вимагали негайного підвищення тарифу на проїзд з існуючих 4 гривень до 5. Проте, міська влада заявила, що розриває угоди із усіма перевізниками та починає нарощувати потенціал комунального транспорту. На умови перевізників міський голова Чернівців Олексій Каспрук не пішов, заявивши, що скличе виконком та повернеться до розгляду питання підвищення тарифів лише за умови відновлення руху маршруток та дотримання ним графіків курсування у місті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-