Затримали зловмисників, які підпалили гральний заклад на Черкащині

Затримали зловмисників, які підпалили гральний заклад на Черкащині

Фото
Укрінформ
Поліцейські затримали трьох зловмисників, які вчинили підпал грального закладу в Золотоноші, що на Черкащині, в результаті якого загинули двоє осіб і двоє отримали опіки різного ступеня.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Черкаської області.

«Черкаські поліцейські затримали трьох зловмисників. Під час санкціонованих обшуків за місцем їх проживання поліцейські вилучили гранату РГД-5 із запалом, металевий штик-ніж, пістолет «Зоракі» з  набоями, дві гладкоствольні гвинтівки з набоями та гвинтівку Токарєва СВТ-40, магазин до неї та 15 набоїв калібру 7,62 мм», - йдеться у повідомленні.

Затримали зловмисників, які підпалили гральний заклад на Черкащині / Фото: Черкаська поліція

Зазначається, що зловмисників затримано в порядку статті 208 КПК України, їм оголошено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною 2 статті 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) та частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Триває слідство.

Читайте також: У гральному закладі на Черкащині згорів відвідувач

Як з'ясували правоохоронці, до підпалу закладу причетні троє місцевих жителів віком від 32 до 43 років.

Як повідомлялось раніше, 11 травня цього року, в місті Золотоноша в одному із гральних закладів виникла пожежа. Як з'ясували поліцейські, невідомі особи вкинули в приміщення закладу ємність з горючою речовиною, від якої зайнялася пожежа, внаслідок чого двоє осіб дістали опіки різного ступеня, а двоє загинуло.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-