У Харкові через

У Харкові через "мінування" з бізнес-центрів евакуювали тисячу осіб

Укрінформ
У Харкові через анонімне повідомлення про замінування чотирьох бізнес-центрів обстежили понад 20 тис. кв.м приміщень та евакуювали 953 особи.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Харківської області.

"Експерти оглянули 20 500 кв. метрів приміщень та прилеглої території, евакуювали 953 громадянина. Жодних вибухових речовин не виявлено", - йдеться у повідомленні.

Повідомлення про закладення вибухівки в приміщеннях бізнес-центрів на вулиці Академіка Проскури, Свободи, Алчевських та Богдана Хмельницького надійшло до Головного управління Національної поліції в Харківській області сьогодні близько 9.30.

Для перевірки повідомлень на місця подій  виїжджали слідчо-оперативні групи, кінологічна служба, експерти-криміналісти та вибухотехніки.

Під час огляду зазначених установ та прилеглої території з будівлі на вулиці Академіка Проскури були евакуйовані 100 осіб. У бізнес-центрі на вулиці Алчевських оглянуто 18 офісів загальною площею 3000 кв. метрів, евакуйовано 53 людини. З офісної будівлі на вулиці Свободи евакуйовані 600 осіб, оглянуто більше 7000 кв. м загальної площі.

Читайте також: У багатоповерхівці на Буковині знайшли вибухівку

З будівлі на вулиці Богдана Хмельницького правоохоронці евакуювали 200 чоловік. Оглянуто 4500 кв. метрів приміщень та 1500 кв. метрів прилеглої території. Крім того, тут з 10.40 до 11.40 перекриввся рух транспорту.

Наразі вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань та вживаються заходи для встановлення особи телефонного хулігана.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-