Пограбування ювелірного магазину: злочинцям вдалось прорвати поліцейський кордон

Пограбування ювелірного магазину: злочинцям вдалось прорвати поліцейський кордон

Укрінформ
На базі Ситуаційного центру Національної поліції України створено спеціальну групу, яка в цілодобовому режимі працює над розслідуванням пограбування ювелірного магазину в Херсоні.

Про це поінформувала у вівторок Національна поліція України.

"На базі Ситуаційного центру НПУ в цілодобовому режимі працює (над розкриттям даного злочину - ред.) спеціально створена група, до якої увійшли керівники кількох підрозділів Нацполіції, а також представники цих підрозділів у територіальних главках поліції. Сьогодні, 15 травня, на базі Ситуаційного центру відбулася нарада щодо організації оперативно-пошукових заходів за фактом розбійного нападу на ювелірний магазин в одному з розважальних центрів Херсона. Зловмисники викрали ювелірні вироби і значну суму грошей, після чого втекли з місця нападу. При спробі їх затримання нападники вчинили збройний опір, з метою знищення доказів знищили авто на якому скоювали злочин, також викрадені коштовності, прорвали поліцейський кордон і зникли в напрямку сусідньої області", - йдеться у повідомленні.

Перший заступник голови Національної поліції України – начальник кримінальної поліції В'ячеслав Аброськін, який провів цю нараду, повідомив про переведення Ситуаційного центру Нацполіції на цілодобовий режим несення служби. При Нацполіції створено також оперативний штаб, який очолив начальник Департаменту карного розшуку Нацполіції Сергій Тіхонов. До складу штабу увійшли керівники кількох оперативних підрозділів, а також підрозділів патрульної поліції і превенції.

Читайте також: Пограбування ювелірного магазину: в чотирьох областях ввели план "Перехоплення"

Тривають заходи зі встановлення місцезнаходження і затримання зловмисників. У Херсонській, Миколаївській, Запорізькій, Кіровоградській та Дніпропетровській областях введено в дію оперативний план "Сирена" (розшук озброєного злочинця).

Водночас поліція звертається до громадян із проханням повідомляти відому їм інформацію, зокрема – про появу або пересування підозрілих осіб чи транспортних засобів, до найближчого відділення поліції або за номером спецлінії поліції 102.

Як повідомляв Укрінформ, ввечері 14 травня на ювелірний магазин у торгово-розважальному центрі Херсона було скоєно розбійний напад. Поліцейські встановили, що у магазин увірвалися декілька чоловіків у масках. Погрожуючи предметами, схожими на зброю, зловмисники заволоділи ювелірними виробами. Після вчинення злочину підозрювані втекли на автомобілі. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.187 Кримінального кодексу України (Розбій).

За інформацією із соцмереж, було пограбовано ювелірний магазин в найбільшому у Херсоні ТРЦ "Fabrika".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-