Бердичівську прокуратуру пікетували через розслідування жорстокого вбивства

Бердичівську прокуратуру пікетували через розслідування жорстокого вбивства

Фото
Укрінформ
У місті Бердичеві, що у Житомирській області, близько сотні людей вранці перекрили вулицю біля прокуратури, протестуючи через затягування розслідування у справі жорстокого вбивства Юлії Козак.

Про це повідомляє сайт «Бердичів. BIZ».

«Громадськість вийшла на акцію протесту під стіни місцевої прокуратури. Причиною для невдоволення стало незадовільне розслідування справи про жорстоке вбивство Юлії Козак, рідні та близькі загиблої, а також ті, хто її знав, обурені, що з трьох людей, які знаходилися на момент вбивства у квартирі, за підозрою у скоєнні злочину затримано лише одного – колишнього чоловіка дівчини. Усі інші проходять по справі як свідки і знаходяться на волі», - йдеться у повідомленні.

З пікетувальниками зустрівся керівник Бердичівської місцевої прокуратури Вадим Кожухар. За його словами, нині призначені три експертизи у справі, які проводяться у Києві. Лише після їх результатів будуть підстави про винесення підозри чи перекваліфікації інших осіб зі свідків на  підозрюваних.

Читайте також: Міськраду Тернополя пікетують десятки протестувальників

Зазначено, що на підтримку сім’ї Козак зібралося близько 100 людей. Вони тримали у руках плакати з фотографіями ймовірних убивць.

Поки представники потерпілих писали звернення до прокурора, активісти вийшли на вулицю та перекрили дорожній рух по вулиці Вінницькій поблизу прокуратури. Працівникам поліції довелося зміни рух транспорту.

Пікет прокуратури в Бердичеві Фото: berdichev.biz

Як відомо, тіло 29-річної Юлії Козак, вкрите синцями, виявили у квартирі ще в січні. Рідні та знайомі розповідають, що жінка постійно терпіла побиття та погрози від свого чоловіка. Судово-медична експертиза підтвердила, що її задушили. У смерті жінки підозрюють її чоловіка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-