У Вінниці в День Матері відбудеться родинний фестиваль

У Вінниці в День Матері відбудеться родинний фестиваль

Укрінформ
У Вінниці в неділю з нагоди Дня Матері відбудеться родинний фестиваль MamaFest.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомив голова ГО «Вінницька європейська стратегія» Дмитро Мира.

«Ми вдруге проводимо цей фестиваль до Дня Матері, сподіваємося, він теж вдасться успішним, бо закладаємо в нього концепцію міцної родини. Програма MamaFest’у побудована так, щоб сучасні матусі, тотально зайняті на роботі, мали можливість провести більше часу зі своїми родинами. Причому, саме у форматі спільного дозвілля і відпочинку», - розповів Мира.

За його словами, фестиваль відбудеться просто неба в одній з рекреаційних зон міста – парку Дружби народів. Організатори улаштують близько 25 різноманітних локацій для цікавого дозвілля батьків і дітей різного віку і вподобань.

Читайте також: Миколаїв наступного року матиме власний театральний фестиваль

Зокрема, у програмі фесту передбачені майстер-класи з ментальної арифметики для дітей, дихальної гімнастики, розтяжки, карвінгу, зачіски з плетінням, фейс-арту, візажу, оформлення брів, малювання на полотні, виготовлення декоративних квітів тощо.

Матусі також зможуть отримати чимало корисної інформації, відвідавши пункти експрес-діагностики стилю спілкування з дитиною, лекторій з логопедом, дієтологом та косметологом.

На сцені MamaFest’у  відбудуться майстер-класи зі східних танців, Kangoo Jumps, показ дитячої моди, а також виступи вокальних та хореографічних колективів.

Окрім того, організатори підготували для гостей фесту спортивні конкурси, естафети та змагання.

Фото: vezha.vn.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-