На Сумщині молодик напав із ножем на таксиста та угнав його автомобіль

На Сумщині молодик напав із ножем на таксиста та угнав його автомобіль

Укрінформ
Поліція Сумської області затримала юнака, що напав на таксиста та угнав його автомобіль.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

"Подія сталася в Охтирському районі. Аби зупинити раніше судимого 19-річного хлопця, котрий ножем поранив таксиста і заволодів його машиною, працівникам поліції довелося розпочати погоню", - йдеться у повідомленні.

Уточнюється, що до чергової частини Охтирського відділу поліції зателефонував водій молоковозу, котрий повідомив, що поблизу одного із сіл району виявив невідомого чоловіка із закривавленою шиєю.

На  вказане місце негайно вирушила слідчо-оперативна група поліції та медики. 

«На пошуки нападника та викраденого авто було піднято весь особовий склад нашого райвідділу та орієнтовано всі сусідні підрозділи», - повідомив начальник Охтирського відділу поліції Руслан Кладько.

Читайте також: Патрульним на Львівщині оголосили підозру у вбивстві з необережності

За годину розшукувану машину побачили одночасно співробітники групи швидкого реагування та екіпаж автопатруля управління патрульної поліції Сумської області. Злочинця затримали. З‘ясувалося, що він уже мав судимості за крадіжки та пограбування.

Слідчі  відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом, поєднане з насильством, небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, та яке завдало великої матеріальної шкоди). 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-