У Черкасах два десятки школярів знепритомніли на лінійці

У Черкасах два десятки школярів знепритомніли на лінійці

Укрінформ
У Черкаській школі №8 під час ранкової лінійки більш як 20 учням стало зле. Дітей госпіталізовано, одна дитина у важкому стані. Навчання у школі припинене.

Про це повідомляє прес-служба Черкаської міськради.

"Сьогодні тимчасово призупинено навчальний процес у черкаській школі №8 ... Понад 20 дітей без видимих на те причин втратили свідомість. Усі школярі були відразу доставлені до лікарні, один - з них у тяжкому стані перебуває у реанімації", - йдеться у повідомленні.

Директор департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради Сергій Воронов поінформував, що зараз лікарі та інші фахівці встановлюють причини такої реакції дитячих організмів. У них поки немає чіткого розуміння, що спричинило масову втрату свідомості та запаморочення у дітей різного віку. 

Читайте також: В Україні змінять вимоги до харчування у школах

"Ранкова лінійка відбувалась традиційно на вулиці, до сніданку. Погодні умови дозволяли це здійснювати. Також немає підстав нарікати на споживання якихось шкільних страв. Оскільки діти щойно прийшли з дому і нічого не їли у шкільній їдальні. Тому у терміновому режимі керівництвом школи та педагогічним колективом було поінформовано про цю ситуацію батьків та ухвалено рішення про зупинку навчання у закладі до з’ясування обставин і причин цієї критичної ситуації",  – зазначив Воронов.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-