На Вінниччині стартував авіафестиваль

На Вінниччині стартував авіафестиваль "Крила Дністра-2018"

Укрінформ
На Вінниччині у с. Нагоряни Могилів-Подільського району у суботу у межах XXI Кубку Дністра з парапланерного спорту розпочався авіафестиваль "Крила Дністра-2018".

Про це кореспонденту Укрінформу повідомив голова Вінницького обласного осередку Федерації парапланеристів України і співорганізатор Кубку Дністра Сергій Шибінський.

"Авіафестиваль "Крила Дністра-2018" проходить у межах XXI Кубку Дністра з парапланерного спорту. Літаємо і змагаємося ми вже з 29 квітня, а від сьогодні – раді гостям, які люблять наш вид спорту і готові взяти участь у розвагах та культурній програмі фестивалю", - повідомив Шибінський.

За його словами, авіафестиваль відбуватиметься паралельно зі змаганнями парапланеристів. У програмі фесту - польоти повітряної кулі, керованих авіамоделей, а також запуск моделей ракет.

Читайте також: У Чернігові організували перший авіафестиваль

Гості, які завітають на "Крила Дністра-2018", зможуть відвідати виставку зразків надлегкої авіації, подивитися концерт колективів художньої самодіяльності, етнофольк-груп, естрадних співаків, а насамкінець – фаєр-шоу.

Організаторами XXI відкритого Кубку Дністра з парапланерного спорту виступили Могилів-Подільська РДА та районна рада, а також Козлівська сільська рада, до складу якої входить місце проведення змагань - с. Нагоряни. Участь у змаганнях, окрім українців, беруть спортсмени зі ще чотирьох країн – Молдови, Білорусі, Румунії та Польщі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-