Із пожежею у Балаклії розбиратимуться правоохоронці - Зубко

Із пожежею у Балаклії розбиратимуться правоохоронці - Зубко

Укрінформ
Віце-прем’єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко повідомив, що пожежу в Балаклії повністю локалізовано і ніхто не постраждав.

Про це він сказав під час засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій щодо запобігання та протидії масовим пожежам у лісах, на торфовищах та сільгоспугіддях у літній період, а також стану підготовки місць масового відпочинку людей на водних об’єктах, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Щодо ситуації в Балаклії, вчора це було постійно в ЗМІ, але я можу сказати, що вчора о 14.20 почалася пожежа. Безпосередньо будуть розбиратися правоохоронні органи, чому вона сталася і що відбулося. Через 8 годин відбувалася локалізація. Сьогодні на ранок відбулася повна локалізація", - сказав Зубко.

Він додав, що ніхто з людей не постраждав.

"Все решта, що стосується пошкодження майна, нанесення матеріальних збитків - це питання правохоронних органів", - сказав Зубко.

Читайте також: Вибухи у Балаклії припинилися - ДСНС

У засіданні взяли участь голова ДСНС Микола Чечоткін, а також представники центральних органів виконавчої влади, обласних державних адміністрацій, голови регіональних штабів з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Як повідомлялося, 3 травня у Балаклії на технічній території військової частини "65 Арсенал" Міністерства оборони виникло загоряння сухої трави з подальшими поодинокими вибухами боєприпасів на площі близько 35 га.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-