У Херсоні застрелили відомого бізнесмена

У Херсоні застрелили відомого бізнесмена

Фото
Укрінформ
Ввечері, 24 квітня, в Дніпровському районі Херсона був застрелений відомий місцевий бізнесмен Ігор Пащенко, його охоронець госпіталізований з важкими пораненнями.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсона.

"О 19:25 в «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини зателефонував житель обласного центру. Чоловік розповів, що 5 хвилин тому невідомий чоловік здійснив кілька пострілів у 49-річного сусіда заявника та його знайомого. В результаті події один чоловік від отриманих вогнепальних поранень загинув на місці події, другого постраждалого доставили до лікарні", - йдеться в повідомленні.

За попередніми даними, невідомий злочинець кілька разів вистрілив з пістолета, після чого зник. У місті введено в дію поліцейський оперативний план "Сирена".

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст. 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». Проводяться першочергові слідчо-оперативні заходи.

Місцеве видання Міст з посиланням на джерело в поліції повідомляє, що загиблим є відомий в Херсоні бізнесмен Ігор Пащенко, а пораненим - його охоронець.

Фото: hr.npu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-