Директора табору

Директора табору "Вікторія" продовжать судити 27 квітня

Укрінформ
Київський районний суд міста Одеси продовжить розгляд кримінального провадження щодо директора табору «Вікторія» Петроса Саркісяна 27 квітня 2018 року.

Про це інформує прес-служба суду.

«Прокурором було проголошено обвинувальний акт. Захисник обвинуваченого заявив клопотання про відвід прокурора, але суд залишив його без розгляду. Розгляд справи продовжиться 27 квітня о 12:30», -  йдеться в повідомленні.

Читайте також: Луценко пояснив, хто має відповісти за пожежу в таборі "Вікторія"

Як повідомлялося, 23 квітня суд продовжив розгляд кримінального провадження відносно директора табору «Вікторія», якого обвинувачують у порушенні встановлених законодавством вимог пожежної безпеки, що спричинило загибель людей та майнову шкоду в особливо великому розмірі (ч.2 ст.270 КК України).

15 вересня 2017 року, близько 23.20 хвилин, у корпусі №5 КПНЗ Одеський міський дитячий оздоровчо-спортивний комплекс «Вікторія», через порушення правил пожежної безпеки сталася пожежа, яка призвела до загибелі трьох дівчаток 2009, 2005 та 2007 років народження та повного знищення приміщення вказаного корпусу, що спричинило майнову шкоду державі в особливо великих розмірах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-