Чернігівська поліція повідомила деталі падіння фури з моста у річку

Чернігівська поліція повідомила деталі падіння фури з моста у річку

Фото
Укрінформ
Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом дорожньо-транспортної пригоди у райцентрі Борзна Чернігівської області, в результаті якої вантажівка збила на смерть велосипедистку й після цього протаранила мостове огородження та злетіла у річку.

Про це повідомляє Нацполіція Чернігівщини.

“При огляді місця події поліцейські встановили, що водій вантажівки, рухаючись містом Борзна та наближаючись до мосту через річку, виїхав на зустрічну смугу, щоб «вписати» свій довжелезний транспортний засіб у поворот. Посеред повороту водій побачив перед своїм автомобілем велосипедистку і почав маневрувати, намагаючись уникнути зіткнення. Однак це йому не вдалося, жінка на велосипеді від удару загинула”, - повідомляє поліція.

Після цього великогабаритний важкий автомобіль фактично втратив керованість. Спроби водія, маневруючи, стабілізувати рух виявилися марними. Фура збила перила мостового огородження і влетіла у річку.

Внаслідок ДТП водій вантажівки також загинув. Зараз поліцейські з рятувальниками чекають водолазів, щоб дістати його тіло із затопленої кабіни автомобіля.

На місці трагедії продовжують працювати слідчо-оперативна група поліції та фахівці місцевого рятувального підрозділу.

Розпочато досудове розслідування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-