Смертельна ДТП на Прикарпатті: кількість постраждалих зросла

Смертельна ДТП на Прикарпатті: кількість постраждалих зросла

Укрінформ
В Івано-Франківській області внаслідок ДТП за участю рейсового автобуса «Надвірна – Ланчин» госпіталізували чотирьох дітей. Стан одного з підлітків медики оцінюють як важкий.

Про це повідомляє управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської ОДА.

«В с. Лоєва, Надвірнянського р-ну, на ділянці дороги державного значення Н-09 сполученням Мукачево-Львів, відбулося зіткнення рейсового автобуса Mercedes Sprinter, який виконувапв рейс м. Надвірна - с. Ланчин, та легкового автомобіля Dacia Logan. В результаті ДТП автобус з'їхав у кювет. Внаслідок ДТП 1 особа, пасажир рейсового автобуса,  загинув на місці. Станом на 20.00 год. госпіталізовано 5 осіб, з них 4 дитини, в обласну дитячу клінічну лікарню в м. Івано-Франківську з діагнозом струс головного мозку – 3 дитини, стан середньої важкості, 1 дитина - струс головного мозку та забій головного мозку - стан важкий, всі діти 2003 р.н», - повідомляє управління ОДА.

За їхньою інформацією, медичний огляд відразу після ДТП пройшли водій автомобіля та 11 пасажирів автобуса. Загалом, на момент зіткнення , в автобусі перебували 22 пасажири та водій, в автомобілі - водій і пасажир.

Читайте також: На Прикарпатті перекинувся рейсовий автобус, є жертви

Причина ДТП поки невідома. Поліція порушила кримінальне провадження.

Смертельна ДТП сталося учора, по обіді. Тоді повідомляли про госпіталізацію трьох дітей і одного дорослого. Відомо, що 15-річні підлітки, які отримали травми в автобусі, поверталися із військкомату, де проходили медогляд.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-