Екс-директору

Екс-директору "Вікторії" стало зле у суді, йому викликали "швидку"

Укрінформ
Київський суд Одеси переніс слухання у справі про пожежу в оздоровчому таборі "Вікторія" через погіршення стану здоров'я підсудного - екс-директора табору Петроса Саркісяна.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Через необхідність надання стаціонарної медичної допомоги підсудному Саркісяну суд вирішив задовольнити клопотання сторони захисту про його невідкладну госпіталізацію. Засідання переноситься на невизначений термін - до поліпшення стану здоров'я обвинуваченого", - оголосив ухвалу суддя Віктор Чаплицький.

При цьому суддя послався на діагноз "передінфарктний стан", який поставив Саркісяну прибулий за викликом лікар "швидкої" Сергій Кирієнко.

Згідно з ухвалою суду, Саркісян перебуватиме в кардіологічному відділенні лікарні під цілодобовою охороною.

Як повідомлялося, триває розслідування у кримінальних провадженнях за статтями 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки), 366 (службове підроблення) та 367 (службова недбалість) Кримінального кодексу України.

Читайте також: Пожежа у "Вікторії": Суд повністю зупинив діяльність табору

Окрім екс-директора табору, до кримінальної відповідальності притягнуто старшу виховательку Наталію Янчик, що була відповідальною за пожежну безпеку в закладі "Вікторія", де 15 вересня згоріли під час пожежі троє дітей. У службовій недбалості також підозрюють двох інспекторів Київського районного підрозділу ДСНС та віце-мера Одеси Зінаїду Цвірінько, яка теж досі уникає брати участь у судових засіданнях, мотивуючи це то перебуванням на стаціонарному лікуванні в медзакладі, то посилаючись на інші обставини.

Фото: odessa.online

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-