Більшість жертв ДТП у Кривому Розі - працівники АрселорМіттал

Більшість жертв ДТП у Кривому Розі - працівники АрселорМіттал

Укрінформ
Більшість постраждалих і загиблих в результаті масштабної ДТП, яка вранці 17 квітня сталася в Кривому Розі, є працівниками ПАТ "АрселорМіттал Кривий Ріг".

Про це повідомили у прес-службі підприємства. 

"Загинуло 8 осіб і травмована 21 особа, серед яких більшість – працівники ПАТ "АрселорМіттал Кривий Ріг". Керівництво ПАТ ухвалило рішення про виділення фінансової допомоги сім'ям загиблих і постраждалих працівників. Родини загиблих робітників ПАТ "АрселорМіттал Кривий Ріг" отримають по 100 тис. грн. Компанія також бере на себе усі витрати, пов'язані з похованням загиблих", - йдеться у повідомленні.

Наразі компанія забезпечує повну медичну підтримку та супровід психологів постраждалим і їхнім близьким. Також їм буде надана уся необхідна юридична допомога.

Як повідомлялося, у вівторок Кривому Розі о 5:53 на перехресті вулиць Металургів та Героїв АТО сталася ДТП за участю легкового автомобіля Mazda, маршрутного мікроавтобуса та автобуса, який перевозив співробітників одного з підприємств.

Читайте також: ДТП у Кривому Розі: поліція затримала водія автомобіля Маzda

В результаті ДТП 8 чоловік загинули і 21 постраждав. Наразі в лікарні перебувають 15 постраждалих, четверо з них у тяжкому стані. Поліцейські вже встановили особи шістьох загиблих під час аварії.

Поліція Кривого Рогу відкрила кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України за фактом резонансної дорожньо-транспортної пригоди.

18 квітня у місті оголошено Днем жалоби за загиблими у цій ДТП. Мешканці Кривого Рогу несуть до місця аварії квіти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-