Рятувальники не знайшли слідів аварії літака в Карпатах

Рятувальники не знайшли слідів аварії літака в Карпатах

Укрінформ
В Івано-Франківській області рятувальники припинили пошук повітряного судна, який ніби розбився в горах біля Яремче. Літак не знайдено.

Про це повідомляє управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської ОДА.

«Станом на 19.00 год. 16.04.2018 пошукові роботи на території Яремчанської міськради припинено, повітряне судно не знайдено», - повідомляє управління ОДА.

В прес-службі управління ДСНС в Івано-Франківській області кореспонденту Укрінформу підтвердили, що пошуки літака припинено, і додали, що інформація про катастрофу немає жодного підтвердження.

Читайте також: На річках України триває підйом води - ДСНС

Про катастрофу літака, який ймовірно упав біля Яремче, рятувальникам сповістив житель села Микуличин 15 квітня. Пошуки розпочали відразу. Наступного дня, 16 квітня, їх відновили. Організували три пошукові групи, до яких долучили поліцію та волонтерів з квадрокоптером. За його допомогою обстежили місцевість орієнтовно на площі 150 га, а саме: присілок Поляниця с. Микуличин, урочища Чорний Погар, Під Бердами, Менчул, Гордєєва Росіч, Щави, гори Лисина Космацька, Гордя, Біла Кобила, Рижі, Погар та полонини Буковина, Шекелівка, Мунчалик і перевал Суха Росіч

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-