У Кривому Розі оголосили День скорботи за загиблими у ДТП

У Кривому Розі оголосили День скорботи за загиблими у ДТП

Укрінформ
Міська рада Кривого Рогу оголосила 18 квітня Днем скорботи у місті за загиблими у ДТП на проспекті Металургів.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили в прес-службі Криворізького міськвиконкому.

«Мер міста висловив співчуття рідним і близьким загиблих. За розпорядженням міського голови 18 квітня в Кривому Розі оголошено жалобу за загиблими в ДТП», - пояснили у прес-службі.

Крім того, для надання допомоги постраждалим в ДТП залучені кращі медичні фахівці, комунальним підприємством «Фармація» лікарні забезпечені необхідними ліками. Також, місто надасть допомогу сім'ям жертв аварії, пообіцяли в мерії.

За інформацією поліції Дніпропетровської області, у ДТП загинуло 8 осіб, понад 18 постраждалих доставлені до лікарні, з них 4 - у вкрай важкому стані.

Зараз на місці працюють слідчі слідчого управління поліції в Дніпропетровській області.

За попередньою інформацією, водій автомобіля Mazda порушив правила дорожнього руху і зіткнувся з маршруткою, що рухалася по головній дорозі. Від зіткнення маршрутне таксі винесло на смугу зустрічного руху, де сталося ще одне зіткнення з автобусом.

Читайте також: Страшна ДТП у Кривому Розі: четверо постраждалих у дуже важкому стані

Як повідомляв Укрінформ, у вівторок, 17 квітня, о 5.53 ранку на перехресті вулиці Героїв АТО і проспекту Металургів у Кривому Розі сталася смертельна ДТП, в якій зіткнулися легковий автомобіль Mazda, маршрутне таксі з пасажирами і автобус, що перевозив працівників «АрселорМіттал Кривий Ріг».

Поліція Кривого Рогу відкрила кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України за фактом резонансної дорожньо-транспортної пригоди.

Фото: Прес-служба поліції

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-