Захоплення Укрпошти в Харкові: підсудний назвався сином бога

Захоплення Укрпошти в Харкові: підсудний назвався сином бога

Укрінформ
На підготовчому засіданні Київського райсуду Харкова підозрюваний у захопленні заручників 30 грудня 2017 року в приміщенні "Укрпошти", що біля метро "Київська", заявив, що він - син Бога й просив відпустити його.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіли в суді.

"Підозрюваний Безух заявив клопотання з проханням випустити його зі скляного приміщення для підсудних, проте суд відмовив йому. Безух також назвав себе сином Бога і заявив, що захопив відділення "Укрпошти", щоб звернути увагу громадськості до цього факту", - зазначили у суді.

Читайте також: На автомобіль Укрпошти скоїли напад – вкрали "пенсійні" 200 тисяч

На засідання прийшли деякі потерпілі, інші написали заяви з проханням розглядати справу без них.

Суд почне розглядати справу по суті 27 квітня.

Як повідомляв раніше Укрінформ, 29 березня Київський райсуд Харкова, де слухають справу про захоплення 30 грудня 2017 року відділення зв'язку "Укрпошти" із заручниками, задовольнив клопотання прокуратури й продовжив до 27 травня утримання під вартою для Безуха, який підозрюється також за 3-ма епізодами, пов'язаним з незаконним обігом наркотиків, знайдених у нього вдома.

30 грудня 2017 року Безух заблокував вихід з приміщення відділення Харківської дирекції "Укрпошти", що по вулиці Шевченко, де знаходилися 3 співробітники "Укрпошти" і 6 відвідувачів, у тому числі, двоє дітей. Чоловік сказав, що у нього є вибухівка й погрожував привести її в дію. Поліція оточила відділення зв'язку, на місце прибули вибухотехніки й парламентери. Десь о 20:30 всіх заручників було звільнено.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-