Суд продовжив арешт двом підозрюваним у вбивстві правоохоронців у Києві

Суд продовжив арешт двом підозрюваним у вбивстві правоохоронців у Києві

Укрінформ
Дарницький райсуд Києва продовжив ще на 2 місяці запобіжний захід у вигляді тримання під вартою Андрію Романюку і Євгену Кошелюку, яких підозрюють у вбивстві двох правоохоронців у ніч проти 4 травня 2015 року. 

Відповідне рішення було ухвалене у четвер,  повідомив у коментарі Укрінформу адвокат Мар'ян Мацула.

"Романюку і Кошелюку продовжили термін тримання під вартою на два місяці - до 3 червня", - сказав він.

За словами адвоката, після оголошення даного рішення Андрія Романюка відвезли на лікування до Київської міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги, оскільки у нього діагностували відкриту виразку шлунку.

Адвокат також зазначив, що інші фігуранти цієї справи - Микола Мнишенко та Дмитро Ситніков мають запобіжні заходи у вигляді особистого зобов'язання, а Віта Заверуха - запобіжний захід у вигляді застави в розмірі 1,5 млн грн.

Читайте також: У Новограді-Волинському стріляли у депутата міськради

Підозрюваним інкримінують умисне вбивство, насильство над працівником правоохоронного органу і тероризм. Євгену Кошелюку загрожує довічне позбавлення волі, а Андрію Романюку - ув'язнення сроком на 15 років, оскільки на момент вчинення злочину він був неповнолітнім.

Як повідомлялося, Заверуха, Романюк, Кошелюк, Ситников і Мнишенко підозрюються у нападі на автозаправну станцію в Києві, пораненні працівника АЗС, крадіжці з каси трохи більше 800 гривень і вбивстві двох співробітників полку міліції спецпризначення і пораненні ще трьох, які їх переслідували після інциденту на АЗС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-