На Чернігівщині через паводок та льодохід закрили міст

На Чернігівщині через паводок та льодохід закрили міст

Фото
Укрінформ
На Чернігівщині через підйом води розмило дорогу у Городнянському районі, а в Новгород-Сіверському з початком льодоходу на Десні припинив роботу понтонний міст.

Про це повідомляє прес-служба Управління ДСНС України в Чернігівській області.

"4 квітня внаслідок підйому рівня води в р. Снов стався перелив на ділянці 30 м та глибиною 60-70 см грунтової дороги між селами Великий та Малий Дирчин Городнянського району", - йдеться у повідомленні.

Інформують, що наразі сполучення та забезпечення 30 проживаючих у населеному пункті осіб речами першої необхідності, продуктами харчування та лікарськими засобами здійснюється за допомогою гужового та автотранспорту підвищеної прохідності. Підрозділи ДСНС для надання допомоги не залучалися.

У Новгород-Сіверському в зв'язку з початком льодоходу на Десні розведено понтонний міст, в результаті чого порушено пряме транспортне сполучення з селами Бирине, Підгірне та Прокопівка. Сполучення здійснюється через Сумську область.

Читайте також: Цьогоріч на регіональний розвиток додатково піде 38 мільярдів - Гройсман

Крім того, рятувальники повідомляють, що протягом доби з 08:00 4 квітня до 08:00 5 квітня 9 разів вони залучалися для проведення невідкладних робіт в районах підтоплення у Сновському, Корюківському, Чернігівському, Ріпкинському, Борзнянському, Ічнянському районах та Чернігові.

Зокрема продовжуються роботи по відкачці води з території домогосподарств у с. Старий Білоус Чернігівського району. Підтопленими там ще залишаються 30 домогосподарств, з них 2 житлових будинки.

В межах садових товариств "Перемога", "Авангард", "Механізатор" та "Айстра", розташованих на території Новобілоуської сільської ради Чернігівського району залишаються підтопленими садові ділянки на загальній площі близько 10 га.

У Чернігові підтопленими залишаються присадибні ділянки в 6 домогосподарствах по вул. Гонча. Проведення робіт по відкачці води заплановане на 5 квітня.

Загалом для надання допомоги та проведенню невідкладних робіт від підрозділів У ДСНС в області залучалося 46 чоловік особового складу та 16 одиниць пожежно-рятувальної техніки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-