Атмосферний фронт принесе в Україну на Страсну п'ятницю грози

Атмосферний фронт принесе в Україну на Страсну п'ятницю грози

Укрінформ
У п'ятницю, 6 квітня, на заході України, а ввечері на Житомирщині, Вінниччині та Київщині очікуються короткочасні дощі, місцями з грозами.

Про це повідомляє у Facebook синоптик Наталка Діденко.

"Хто вмивався до сходу сонця чи після сходу сонця - до усіх прийшов Чистий четвер. Хто сьогодні пектиме паски, тому ми не заважаємо, тихенько відходимо вбік і поговоримо про погоду на Страсну п'ятницю. Вона буде знаковою, бо саме серед цих досить синоптично однорідних днів, сухих та теплих, з'явиться атмосферний фронт із дощами і навіть грозами", - зазначила синоптик.

За її словами, короткочасні дощі, місцями з грозами, у п'ятницю пройдуть у західних областях, а ввечері дійдуть до Житомирщини, Вінниччини та Київщини.

"Ці дощі трохи освіжать повітря на заході, там завтра очікується +9+14 градусів. На решті території України буде тепло, +14+20 градусів", - додала Діденко.

Читайте також: Погода у Чистий четвер додасть ентузіазму для прибирання - синоптик

За її словами, у Києві 6 квітня вночі +3+5 градусів, а вдень близько +15 градусів. Вночі та протягом дня опади малоймовірні, а ввечері у п'ятницю пройде дощ.

"Цей дощ ще затримається вночі 7 квітня, але вже вдень у суботу та протягом доби Великодня скрізь буде сухо та тепло", - зазначила синоптик.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-