Порошенко і Гройсман відкрили у Вінниці нараду з децентралізації

Порошенко і Гройсман відкрили у Вінниці нараду з децентралізації

Децентралізація
Укрінформ
У Вінниці розпочалася розширена урядова нарада з питань децентралізації та регіонального розвитку.

Відкрили засідання Президент України Петро Порошенко та  Прем'єр-міністр Володимир Гройсман, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Участь у заході беруть члени Кабміну та голови ОДА, представники урядів та посли іноземних держав - партнерів України. Запрошені до обговорення процесів децентралізації в Україні й представники міжнародних фундацій, діяльність яких спрямована на підтримку реформ у нашій країні.

Упродовж дня учасники наради в межах панельних дискусій розглянуть здобутки децентралізації в Україні та завдання виконавчої влади і громад з реалізації цієї реформи на перспективу, а також питання економічного розвитку регіонів як пріоритет нинішнього етапу децентралізації.

Читайте також: Гройсман у Вінниці завітав на виставку про освіту

Серед практичних аспектів впровадження реформи учасники наради зосередять увагу на децентралізації у сфері освіти та охорони здоров'я, а також на питаннях сталого розвитку громад. Про проблеми розвитку та кращі практики реформи децентралізації поінформують представники виконавчої влади з різних регіонів та очільники громад.

Підіб'є підсумки наради прем'єр Гройсман.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-