В Україні завтра похолодає, а з вівторка – знову тепло

В Україні завтра похолодає, а з вівторка – знову тепло

Карта
Укрінформ
У понеділок, 2 квітня, в Україні очікується похолодання, а з вівторка тепла й без опадів погода  відновиться на всій території країни.

Про це повідомила у Facebook синоптик Наталка Діденко.

"В Україні вже є не лише +15 градусів, а й +20 градусів... Не скрізь аж так тепло. На північному сході +6+9 градусів, на заході температуру збив атмосферний фронт, там дощі та +8+10 градусів", - зазначила вона.

За словами Діденко, у понеділок цей циклон Франциска піде на північ, "проте його фронти встигнуть втягнути до себе холодне повітря і доставити його в Україну". Тому в Україні у понеділок очікується похолодання.

"Завтра вдень у західних областях буде в межах +3+6 градусів. На півночі +5+8 градусів. У центрі +7+12. Південь та схід отримають від Франциски +9+14 градусів. На заході ймовірний у понеділок мокрий сніг. На сході пройдуть дощі. На півночі, у центрі та на півдні - без істотних опадів. Втримається поривчастий вітер, який із південного поміняє напрямок на західний", - зазначила синоптик.

Читайте також: Вербна неділя в Україні буде вітряною і теплою, на заході - дощі

За її даними, в Києві після недільних +15 градусів у понеділок похолодає до +7 градусів. Вітер також зміниться на західний, буде поривчастим. У ніч на вівторок буде ще холодніше на кілька градусів.

"Із дня 3 квітня чудова температура в усій Україні відновиться, опади підуть геть - наступний тиждень (окрім понеділка) аж до Великодня буде залитий сонцем і теплом", - додала Діденко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-