У Івано-Франківську стріляли у відвідувачів нічного клубу, є постраждалі

У Івано-Франківську стріляли у відвідувачів нічного клубу, є постраждалі

Фото
Укрінформ
У нічному клубі Івано-Франківська вночі сталася стрілянина, у результаті було поранено двох відвідувачів розважального закладу.

Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції.

"Близько третьої години ночі на лінію 102 надійшло повідомлення про стрілянину біля нічного клубу на вулиці Івасюка. На місце негайно прибули кілька екіпажів патрульної поліції. Очевидці повідомили, що невідомі стріляли по людях на сходах і самому приміщенні нічного клубу. В цей час поліцейські побачили, як кілька чоловіків сідають в автомобіль Nissan і стріляють, намагаючись утекти", - йдеться у повідомленні.

Патрульні оперативно затримали чотирьох чоловіків поруч з автомобілем, а одного - у кущах через дорогу. Ще одного зловмисника спіймали у дворах позаду нічного клубу.

Унаслідок стрілянини двоє відвідувачів нічного клубу поранені в ноги, їх шпиталізували.

Читайте також: У Києві водії не поділили дорогу й влаштували стрілянину

Зазначається, що інші екіпажі вже були орієнтовані на виявлення автомобілів Volkswagen Caddy та Toyota Land Cruiser Prado, на яких втекли причетні до стрілянини. Через кілька хвилин автомобілі заблокували на вулиці Незалежності, а п'ятьох чоловіків - затримали.

В усіх автомобілях була автоматична і травматична зброя. Всі 11 затриманих мешканці Київської, Харківської та Луганської областей. Чоловіків освідчили на стан сп'яніння та доставили у міський відділ поліції. Триває перевірка, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-