Голова сільради намагався дати хабара військовому прокурору Одеського гарнізону

Голова сільради намагався дати хабара військовому прокурору Одеського гарнізону

Фото
Укрінформ
Правоохоронці затримали сільського голову за спробу вручити заступнику військового прокурора Одеського гарнізону хабар у 5 тисяч доларів за непритягнення до кримінальної відповідальності родича чиновника.

Про це повідомляє прес-служба Військової прокуратури Південного регіону України.

"Співробітники Військової прокуратури Південного регіону України та Управління Служби Безпеки України в Одеській області затримали сільського голову одного з населених пунктів Запорізької області при спробі підкупу заступника військового прокурора Одеського гарнізону. Установлено, що за прийняття рішення про непритягнення племінника до кримінальної відповідальності за вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 189, ч. 1 ст. 263, ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України сільський чиновник запропонував заступнику військовому прокурору неправомірну вигоду в сумі 5 тисяч доларів", - зазначили в прокуратурі.

Читайте також: На Одещині інспектори брали "плату" за в'їзд авто з іноземною реєстрацією

Сільського голову затримано безпосередньо під час передачі обумовленої суми неправомірної вигоди в порядку ст. 208 КПК України.

Вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 369 КК України та обрання запобіжного заходу, проводяться першочергові слідчі дії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-