У Запоріжжі затримали групу автовикрадачів

У Запоріжжі затримали групу автовикрадачів

Фото
Укрінформ
Правоохоронці Запоріжжя затримали шістьох учасників злочинної групи, які протягом 2017-2018 років скоїли ряд викрадень автомобілів та крадіжок із гаражів на території області.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції.

«28 березня працівники Управління карного розшуку спільно зі співробітниками Шевченківського відділення поліції під час розслідування кримінальних проваджень, розпочатих за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 289 та ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України, затримали злочинну групу у складі шести осіб. Раніше неодноразово засуджені мешканці Запоріжжя 1984, 1979, 1975, 1978, 1988 та 1989 років народження затримані працівниками поліції під час скоєння злочину», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Київська поліція затримала серійного квартирного злодія

Зазначається, що під час затримання злочинної групи та проведення одночасних обшуків за місцями їхнього мешкання виявлено та вилучено автомобіль КІА Cerato, набір відмичок, ключів від гаражів, державні номерні знаки, мобільні телефони та інше викрадене майно.

Наразі встановлена причетність підозрюваних до скоєння 27 крадіжок та п'яти викрадень автомобілів у різних районах Запоріжжя та області.

У Запоріжжі затримали групу автовикрадачів/ Фото: поліція Запорізької області

Правоохоронці з'ясовують, чи причетні фігуранти до скоєння аналогічних злочинів на території інших областей України.

У поліції зауважили, що один викрадений автомобіль уже повернуто власникам.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-