Синоптик каже, що в Україну вже йде велике тепло

Синоптик каже, що в Україну вже йде велике тепло

Карта
Укрінформ
У неділю, 1 квітня, у південній частині та місцями у центральних областях України очікується до 20 градусів тепла.

Про це повідомляє у Facebook синоптик Наталка Діденко.

"Велике тепло - вже на шляху в Україну. Почну із Вербної неділі. 1 квітня у нас буде до +20 градусів! Не скрізь, у південній частині та місцями у центральних областях. Але ми так довго чекали цих градусів, що можемо собі трохи похвастатися", - зазначила вона.

За словами Діденко, у більшості областей України на Вербну неділю буде також дуже тепло: протягом дня 10-16 градусів тепла.

"На заході дощі зіб'ють градуси до +8+11 градусів, що також не дуже страшно, враховуючи нещодавній сніг. Дощі 1 квітня у західних областях будуть навіть сильними. У другій половині дня чи надвечір дощі досягнуть Одещини, Вінниччини, Житомирщини і західних районів Київщини", - додала синоптик.

Читайте також: Сьогодні в Україні потеплішає, на півночі та заході - мокрий сніг і дощ

Вона також наголосила, що 1 квітня очікується сильний, хоча й південний вітер."Позаносити варто ще сьогодні чи в суботу все, що може літати, зсовуватися та падати, у безпечне місце. І там, де дощі - можливі грози!" - попередила синоптик.

За даними Діденко, 31 березня у західних та північних областях очікуються дощі, які супроводжуватимуться поривчастим вітром, температура протягом дня становитиме 9-15 градусів тепла.

У Києві 31 березня очікуються 10-12 градусів тепла, 1 квітня - 14-16 градусів тепла. "Але в суботу - дощ та поривчастий вітер. У неділю - зранку без опадів, вдень також без опадів, ближче до вечора ймовірний дощ. На Вербну неділю у Києві - штормовий вітер", - наголосила синоптик.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-