Маленька чернівчанка Марія з синдромом Дауна - відома у світі фотомодель

Маленька чернівчанка Марія з синдромом Дауна - відома у світі фотомодель

Фото
Укрінформ
Одинадцятирічна красуня Марія Куваєва - обличчя низки соціальних проектів в усьому світі. Її фотографії публікують у найбільших виданнях Великої Британії, Німеччини, Франції, України тощо.

Обличчя чернівчанки можна побачити на афішах міжнародних соціальних проектів. Найвідоміші фотографії були зроблені у Чернівцях, розповів ІА "А.С.С." батько Марії Денис Куваєв.

"Мені часто пишуть щодо Марії з усього світу. Питають, чи можна використати її фото для соціальних та інших подібних проектів. Наприклад у британському проекті "Don't screen us out" вона бореться з абортами. Ця світлина знята біля чернівецького театру. На тлі клумби з квітами", - зазначив Денис.

Минулого року фото чернівчанки з'явилося на великому банері у паризькому метро. "Їй дуже подобається, коли десь знаходяться її фото. І взагалі їй подобається позувати і дарувати свою радість людям", - додав тато Марії.

Маленька чернівчанка Марія з синдромом Дауна

Фото дівчинки публікують відомі інформаційні портали світу: Daily Mail, BBC UK, Discover, DAILY NEWS, HUFFPOST тощо.

Читайте також: Українку відзначили на конкурсі краси в інвалідних візках у Польщі

Сьогодні, 21 березня, світ відзначає Міжнародний день людей із синдромом Дауна. Минулого року в Чернівецькій області народилося 10 дітей із синдромом Дауна. Проте кожного року статистика різна. Медики зазначають: пік цього вродженого захворювання фіксували у 2005 році (35 дітей) та 2015-му (25 дітей).

Фото з сайту acc.cv.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-