На Закарпатті у горах загинув турист

На Закарпатті у горах загинув турист

Укрінформ
На Рахівщині при сходженні на гору Піп Іван загинув турист із невеликої групи пішохідних туристів, які підіймалися на вершину гори з обсерваторією. Ще двох членів групи – ужгородця та тернополянина рятувальники знайшли. Пошуки загиблого тривають уже другий день.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомила Наталя Батир, прес-секретар УДСНС в Закарпатській області.

«Наразі відомо, що в районі гори Піп Іван Рахівського району заблукало троє туристів. Один із них загинув – повідомлення про це надійшло 19 березня о 07:30 в оперативно-рятувальну службу. Повідомляли про те, що під час проходження туристичного маршруту втратили орієнтир та заблукали троє громадян: з них двоє - мешканці м. Ужгорода 1986 та 1984 років народження та житель м. Тернополя 1988 р.н. Для проведення пошуково-рятувальних робіт  було залучено 5 чоловік особового складу та 1 одиницю техніки Рахівського гірського пошуково-рятувального відділення», - сказала речниця.

Як повідомила вона, вчора о 16:45 івано-франківські рятувальники відшукали ужгородця 1986 р.н. та супроводили його до місця дислокації групи. У свою чергу мешканець Тернополя самостійно вийшов до населеного пункту Шибене, ур. Погорілець Верховинського району Івано-Франківської області.

За інформацією знайдених туристів, в іншого туриста з м. Ужгорода стався серцевий напад, внаслідок якого він загинув.

Роботи щодо пошуку та транспортування тіла загиблого туриста тривають, повідомляють в прес-службі УДСНС в Закарпатській області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-