Прикордонники затримали на виїзді в РФ контрабандні сигарети на 900 тисяч

Прикордонники затримали на виїзді в РФ контрабандні сигарети на 900 тисяч

Фото, відео
Укрінформ
Партію контрабандних сигарет іноземного виробництва виявили прикордонники Харківського загону спільно с представниками СБУ в пункті пропуску «Гоптівка», що на кордоні з Росією.

Про це повідомляє прес-служба ДПСУ.

"Перевіряючи інформацію від співробітників оперативного підрозділу Східного регіонального управління Держприкордонслужби України, спільна оглядова група у складі прикордонників та співробітників СБУ виявила більше 50 ящиків з тютюновими виробами. Товар знайдено під час переогляду вже після митного оформлення у вантажному автомобілі «МАН» української реєстрації, що слідував на виїзд з території України. Сигарети «Marbet» без акцизних марок були сховані в конструктивних особливостях напівпричепа транспортного засобу, а саме - в спеціально виготовленому тайнику в подвійному днищі", - йдеться у повідомленні.

Прикордонники затримали на виїзді в РФ контрабандні сигарети на 900 тисяч / Фото: Держприкордонслужби

На даний момент 26 тисяч пачок сигарет та транспортний засіб вилучено, складено протокол про порушення митних правил. Загальна сума оцінки складає понад 900 тисяч гривень.

Читайте також: В Одесі правоохоронці блокували наркотрафік екстазі

До Управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБУ в Харківській області направлено повідомлення про вчинення протиправного діяння за статтею Кримінального кодексу України «Незаконне виготовлення, зберігання, збут та транспортування з метою збуту підакцизних товарів».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-