На Закарпатті розблокували дорогу, на яку обвалилася скеля

На Закарпатті розблокували дорогу, на яку обвалилася скеля

Фото
Укрінформ
Рух дорогою Тячів-Усть-Чорна-Дубове на Закарпатті, на яку сьогодні зранку зійшов селевий потік та впали брили кам'яної гірської породи, розблоковано, але прибрати все каміння поки що неможливо.

Про це повідомляє прес-служба поліції Закарпатської області. 

"Сьогодні, 12 березня, поліцейські Дубівського відділення поліції отримали повідомлення про зсув грунту на дорогу між селами Ганичі та Нересниця. На місці події під час робіт по роздробленню каміння, яке знаходилося на проїжджій частині, поліцейські забезпечили охорону порядку та регулювання руху транспорту. Наразі проїжджа частина дороги розблокована, рух автомобілів відновлений. Постраждалих немає", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Кількість жертв аварії літака у Непалі зросла до 50 осіб

У прес-службі Тячівської районної держадміністрації уточнили, що о 7.25 ранку з місцевої гори обвалилися велики брили кам'яної породи на дорожнє покриття протяжністю близько 10 м відрізку автодороги Тячів-Усть-Чорна-Дубове.

На місце події одразу ж виїхали рятувальники та працівники відповідних служб району, які приступили до ліквідації наслідків зсуву. Було задіяно декілька одиниць техніки філії «Тячівський райавтодор» та місцевої пожежної команди с. Нересниця. В результаті злагодженої роботи вже на 8 годину ранку дорогу було частково розчищено і налагоджено рух транспорту.

Загалом на автошлях зійшло більше 80 кубометрів зсуву з різними за величиною каменями. Менші брили дорожники ліквідували самостійно, а от найбільші, які важать кілька десятків тонн, треба розколювати. На жаль, для цієї роботи спеціалізованої техніки у районних служб немає, тож керівництво району звернулося до енергетиків, які наразі працюють в Усть-Чорній. Вони мають доставити до аварійної ділянки дороги гідроколун, за допомогою якого й буде розколото масивні каменюки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-