В одеських катакомбах знайшли голову вбитої жінки-підприємця

В одеських катакомбах знайшли голову вбитої жінки-підприємця

Укрінформ
Слідчо-оперативна група Хмельницького відділу поліції Одеси знайшла у передмісті Одеси, в одній з катакомб Лиманського району, пістолет та частину тіла (голову) убитої 27 лютого місцевого підприємця.

Про це повідомив радник очільника Одеського главку Нацполіції Руслан Форостяк.

"Так як фрагмент тіла резонансного вбивства сьогодні знайдено, то вже можна офіційно оприлюднити інформацію", - зазначив Форостяк.

Зараз підозрюваний дає свідчення, повідомив він, але через таємницю слідства їх не можна розкривати. "Згодом можна буде розповісти, як працівники карного розшуку відпрацьовували версії та мотиви скоєння злочину, внаслідок чого коло підозрюваних звузилось до однієї особи, на яку спершу навіть не звертали особливої уваги. А далі вже була справа техніки - перевірка алібі та речових доказів, встановлення місця перебування убивці, що виявився кухарем-"сушистом", - додав радник очільника Одеського главку Нацполіції.

За словами керівника ГУ НП в області Дмитра Головіна, мотив злочину пов'язаний з особистісними відносинами. Підозрюваний вчинив також два інші злочини: забрав собі особисті речі, ювелірні прикраси та гроші, які належали убитій, а також накинувся на поліцейського під час затримання і завдав йому ножем кілька поранень. 

Читайте також: Жорстоке вбивство жінки-підприємця: одеська поліція затримала підозрюваного

Як повідомляв Укрінформ, правоохоронці затримали 25-річного чоловіка та повідомили йому про підозру в умисному вбивстві з корисливих мотивів, розбої та заподіянні тілесних ушкоджень поліцейському (п. 6 ч. 2 ст. 115, ч. 4 ст. 187, ч. 2 ст. 345 КК України).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-