У Полтавській мерії замість засідання – бійка

У Полтавській мерії замість засідання – бійка

Фото, відео
Укрінформ
У Полтавській міській раді, де о 10.00 повинно було початися засідання виконкому, сталися сутички між активістам та чиновниками, а дорогу біля мерії заблокували обурені "сніговим колапсом в місті" водії.

Про це повідомляє інтернет-видання "Полтавщина".

"Сьогодні зранку перед засіданням виконкому Полтавської міської ради, яке мало розпочатися о 10:00, побили чиновника — начальника управління з питань звернень громадян Ігоря Веригу", - йдеться у повідомленні.

Бійка виникла тоді, коли Верига виніс із залу засідань пакети з сіллю та піском, принесені обуреними громадянами. Протистояння спровоковане ситуацією з розчисткою доріг у місті.

Крім цього, заблоковано рух транспорту по вулиці Соборності. Зазначають, що кожні п’ять хвилин блокувальники дозовано пропускають транспорт, в першу чергу швидкі. Люди виходять з громадського транспорту, розуміючи, що далі не доїдуть.

Як повідомив у Facebook депутат Полтавської міськради, голова міської організації ВО "Свобода" Юліан Матвійчук, протестувальники "вимагають звіту профільного заступника з питань ЖКГ Андрія Ляміна. У місті сніговий колапс".

Стосовно ситуації, що склалася з прибиранням снігу, Матвійчук написав: "На сесії була озвучена цифра в 102 одиниці техніки, яка має виїхати, якщо випаде сніг, згодом була озвучена цифра, що в місті працює 45 одиниць, а вчора на звіті в поліції, яка супроводжує техніку, озвучено цифру в 12 одиниць техніки".

Водночас на сайті міськради є інформація, що "у Полтаві, аби ліквідувати складну ситуацію на міських шляхах, з самого ранку на дороги міста вийшли 17 одиниць спецтехніки, понад 400 двірників".

Зазначають, що міський голова Олександр Мамай у запланований час на засідання виконкому не з'явився

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-