У Херсоні через ожеледицю щодня травмуються до 30 осіб

У Херсоні через ожеледицю щодня травмуються до 30 осіб

Укрінформ
У Херсоні на слизьких дорогах, тротуарах та у дворах багатоповерхових житлових будинків наразі травмуються щодня до трьох десятків людей.

Про це поінформував міський голова Володимир Миколаєнко у неділю на засіданні комісії з питань проходження зимового періоду, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Прошу мобілізуватися. За вашою (комунальних служб - ред.) роботою стоїть здоров'я наших жителів. 20 - 25 переломів щодня, а вчора - 30. І ця ситуація може тільки погіршитись", - сказав міський голова.

Миколаєнко закликав комунальні служби міста бути відповідальними, щоб було мінімум травматизму. "Ви працюєте чотири дні не в дуже комфортних умовах. Але треба попрацювати ще три дні, потім погода налагодиться", - наголосив міський голова.

Читайте також: На Запоріжжі снігопади змінив дощ, дороги заливає

На Херсонщині і в обласному центрі на 27 - 28 лютого та 1 березня було оголошено штормове попередження: сильний сніг і вітер, сильні хуртовини, на автошляхах - ожеледиця, снігові замети. У суботу, 3 березня, у Херсоні була плюсова температура та йшов дощ, а у неділю знову приморозило. В результаті неочищені чи погано очищені від снігу вулиці і внутрішньодворові території перетворилися на ковзанку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-