Автопарк поліції Закарпаття поповнився 11 машинами

Автопарк поліції Закарпаття поповнився 11 машинами

Фото
Укрінформ
Автопарк поліції Закарпаття поповнився одинадцятьма новими автомобілями та автобусом – згідно з розподілом Національної поліції України.

Про це повідомляють у прес-службі ГУ НП в Закарпатській області.

"Сьогодні, 3 березня, начальник ГУ Нацполіції в Закарпатській області Роман Стефанишин та голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль урочисто вручили ключі від одинадцяти нових автомобілів та автобуса для користування особовому складу. Згідно з розподілом Національної поліції України на Закарпаття прибули десять нових машин Skoda Rapid. Всі вони будуть використовуватися для роботи груп реагування патрульної поліції відділів та відділень у районах. Отриманий від НПУ автобус спеціалізованого призначення АТАМАН передали в користування підрозділу автотранспорту ГУНП в Закарпатській області. Його призначення – перевезення особового складу поліції. Крім цього, з коштів місцевого бюджету Ужгородського району сільська рада Холмка закупила в користування поліції кроссовер Renault Duster", - йдеться  в повідомленні.

Як повідомляється, це перша партія транспортних засобів, які поліція Закарпаття отримала цього року. Минулоріч НПУ виділили на Закарпаття 18 машин.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-