На Донеччині понад 300 тисяч мешканців залишились без води

На Донеччині понад 300 тисяч мешканців залишились без води

Укрінформ
У Ясинуватському районі на Донеччині знеструмлено насосну станцію, яка забезпечує водою три фільтрувальні станції на контрольованій території: Карлівську (с. Карлівка), Великоанадольську  (м. Волноваха) та Старокримську (м. Маріуполь).

Вода подається з погодинно з резервних резервуарів.

Про це повідомляє ДСНС України.

"1 березня в результаті погіршення погодних умов в Ясинуватському районі поблизу с. Василівка на непідконтрольній території сталося знеструмлення насосної станції першого підйому Південно-Донбаського водогону, яка забезпечує водою три фільтрувальні станції на контрольованій території: Карлівську (с. Карлівка), Великоанадольську  (м. Волноваха) та Старокримську (м. Маріуполь). Внаслідок чого, у 5 районах області водопостачання населенню (близько 360 тис. мешканців) здійснюється погодинно з 24 резервних резервуарів загальною ємністю 68 тис. куб м", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Через негоду без світла залишаються 33 населені пункти України

Зазначається, що на даний час необхідність підвозу води відсутня. При умові погодинної подачі води, можливість забезпечення населення водою може становити 2-3 доби.

Крім того, 1 березня в смт Новолуганське Артемівського району стався порив труби холодної води діаметром 200 мм. Без водопостачання залишилися 25 п’ятиповерхових та 80 приватних житлових будинків (всього близько 1 тис. абонентів). Відновлювальні роботи заплановано на 2 березня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-